Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul şef de campanie al preşedintelui american Donald Trump, Paul Manafort, a pledat vinovat, vineri, recunoscând că a conspirat împotriva SUA şi a obstrucţionat justiţia, şi a acceptat să coopereze cu procurorul special Robert Mueller, informează News.ro.

Potrivit Le Nouvel Observateur, faptul că îşi recunoaşte vina în cele două capete de acuzare îi permite lui Manafost să evite un noul proces lung şi costisitor.

Manafort a fost găsit vinovat în august de fraudă bancară şi evaziune fiscală. Acesta şi-a dat acordul să pledeze vinovat la două capete de acuzare în cadrul unei înţelegeri cu procurorul special Robert Mueller, relevă documente ale autorităţilor judiciare federale din SUA, date vineri publicităţii. El va pleda vinovat la acuzaţiile de conspiraţie contra Statelor Unite ale Americii şi de conspiraţie pentru obstrucţionarea justiţiei, conform unor documente ale Tribunalului federal din Washington, D.C.

Integral pe România LiberăComentarii

zustinem pizideu! chestia asta cu "conspiratie impotriva sua" suna putintel a inalta tradare. una mai mica dar tot inalta tradare. de unde se vede ca frica de fisc, de condamnare pentru frauda si evaziune fiscala e mai mare decat orice. numai la noi pizideu cauta sa dea amnistii fiscale, amnistii si gratieri penale. de ce nu luam si noi modelul altora? l-ai prins, l-ai ars de sa-i mearga fulgii. indiferent cine e si ce hram are. dar asa se intampla cand la butoane ajung condamnati penal si incep sa-si dea legi in folosul propriu. tara poate sa se duca de rapa, sa se destrame, sa se rupa in bucati, sacalii sa o duca bine.

15 septembrie 2018 9:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.