Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce SRI a dezvăluit că a transmis 132 de informări pe tema pestei porcine din 2016 încoace, ministrul Agriculturii dă vina pe un important om politic al României.

Vinovatul ţintit de Petre Daea este fost premier al României, iar informaţiile date de SRI despre pestă au fost transmise în timpul mandatului acestui om politic.

Întrebat din cele 132 de informări ale SRI, câte au ajuns la el, Petre Daea a spus că trebuie întrebat fostul premier, Dacian Ciloş.

Integral pe CapitalComentarii

Vasile Marin Domnule Hellvig, Director de la S.R.I.- da domnule in presa o lista cu datele si functziile carora le-atzi trimis informari despre pesta porcina africana ca nu cred ca ar fi secret de serviciu...ca politrucii astia sunt si fara simtz de raspundere si indolentzi dar si nesimtzitzi...acum se cauta vina in 2016, bosorog politruc....Datzi si lista cu datele si functziile cu informarile S.R.I.-ului si referitor la Mitingul din 10 August...ca mincinosul de Dragnea zice ca nu a primit nimic...adica avea Manda, seful comisiei de supraveghere S.R.I. informare si n-avea Presedintele Camerei Deputatzilor ???...Domnule Hellvig, nu va mai lasa-tzi onoarea calcata in picioare, a dvs. si a institutziei...

15 septembrie 2018 9:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.