Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O tânără de 28 de ani a căzut câțiva zeci de metri într-o râpă din masivul Piatra Craiului, salvamontiștii din Argeș intervenind pentru a o găsi. Cei din grupul din care făcea parte spun că fata este, cel mai probabil, moartă.

Potrivit șefului Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, salvamontiștii intervin în masivul Piatra Craiului unde, într-o zonă foarte abruptă, a căzut o turistă. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a precizat că tânăra, în vârstă de 28 de ani, făcea parte dintr-un grup de turiști, scrie cancan.ro.

“Este o sesizare de accident montan, o femeie de aproximativ 28 de ani, posibil decedată. Se pare că a alunecat pe o piatră care s-a dislocat și a căzut câțiva zeci de metri. Cineva din grup s-a dus după ea și a zis că a murit”, a declarat Mădălin Zamfir.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.