Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uraganul „monstru” Florence va aduce ploi şi creşteri ale nivelului mării cu potenţial catastrofal pe coasta de est a Statelor Unite. „Plecaţi acum" este îndemnul presedintelui Donald Trump pentru locuitorii celor mai expuse zone. Intensitatea furtunii a mai scăzut de la categoria 4 la 3, dar rămâne „extrem de periculoasă". În larg au fost măsurate valuri de 25 de metri înălţime.

Văzut din spaţiu, uraganul Florence arată impresionant. Imaginile sunt suprinse din satelit şi de pe Staţia Spaţială Internaţională. O cameră montată în exteriorul staţiei a surprins vârtejul care înaintează prin Atlantic către coasta de est a Statelor Unite, cu rafale de peste 200 de kilometri pe oră.

Integral pe Digi24Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 13-09-2018. 9-1-3=5 GOD; 2+18-9=11 JESUS CHRIST; 13 MARY; 18-1-3=14 ELIJAH TISHBITE numerele literelor și laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care indică proveniența puternicului uragan Florence în statele americane Georgia, Carolina de Nord și Sud și Virginia.

15 septembrie 2018 3:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.