Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miercuri, între doua clătite cu caviar pregătite împreună cu președintele chinez Xi Jinping și premierul Japoniei la forumul de la Vladivostok, Vladimir Putin a anunțat că serviciile ruse i-a indentificat pe cei doi bărbați suspectați în Marea Britanie pentru tentativa de asasinare cu noviciok a fostului agent rus Serghei Skripal. ”Știm cine sunt, i-am găsit”, a spus Putin. ”Sunt civili, desigur”, a replicat Putin la acuzele britanice că ar fi vorba despre doi agenți secreți. ”Sper că se vor prezenta și vor vorbi despre ei. Nu e nimic deosebit, nimic criminal, va asigur. Vom vedea în viitorul apropiat”.

Pe când Putin făcea aceste declarații, cu siguranță că cei doi bărbați care seamănau izbitor cu cei din înregistrările camerelor de luat vederi din Salysbury, locul atentatului, aveau stabilită deja ora interviului la postul Russia Today. Joi, televiziunea rusă a transmis interviul celor doi cu șefa postului, Margarita Simonnyan. Cei doi au spus că este ”doar o coincidență fantastică și fatală” că s-au aflat în Salisbury exact în momentul în care a fost otrăvit Serghei Skripal.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.