Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-ministrul ungar, Viktor Orban, a anunţat vineri că guvernul său ia în considerare iniţierea unei acţiuni legale împotriva Uniunii Europene şi a acuzat-o pe Angela Merkel că încearcă să submineze capacitatea Ungariei de a-şi apăra graniţele, scrie Politico.

Budapesta susţine că votul din plenul Parlamentului European, privind declanşarea procedurilor în vederea activării Articolului 7 din Tratatul UE împotriva Ungariei, nu este valid pentru că nu ia în considerare abţinerile. Avocaţii Parlamentului susţin însă că există precedent legal în acest sens, astfel Parlamentul nu este obligat să ţină cont de abţineri pentru a ajunge la o majoritate.

Integral pe CotidianulComentarii

România Libera "La Nîmes, în sudul Frantei, potrivit martorilor, un bărbat de 32 de ani şi-a îndreptat în viteză maşina în direcţia a 50 de persoane, clienţi ai unui bar, care se aflau pe terasa din faţa localului" - fiind vorba de un "barbat" care corespunde 100% "valorilor" "europene" ale momentului ... nu?!

14 septembrie 2018 17:32

Adevarat va spun vouă ! Felicitări Domnule Viktor ORBAN!!!! Ne uită cu admirația la oameni de stat precum Viktor Orban, Viktor Ianukovici Tayyip Erdoğan .... ,să nu mai vorbim de Vladimir Putin. Ăștia sunt ADEVARAȚI patrioți, nu TRADĂTORI, JAPIȚE și LEPADĂTURI ca ale noastre: Băsescu, Johannis, Ponta, Ludovic Orban ...... și tot neamul lor de CURVE TRADĂTOARE. Păcat că națiunea ucraineană s-a lăsat amăgită. RESPECT UNGARIA !!!!!!! RESPECT RUSIA !!!!! RESPECT TURCIA !!!!!

14 septembrie 2018 15:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.