Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea vrea să pună capăt tensiunilor din partid. Va convoca o şedinţă a Comitetului Executiv în a doua jumătate a lunii septembrie. Informaţia vine de la şeful PSD Bihor, Ioan Mang, care a fost prezent, joi, la discuţii cu preşedintele social-democrat.

Ioan Mang, preşedinte PSD Bihor: Sunt anumite lucruri care trebuie discutate în Comitetul Executiv şi în această a doua jumătate a lunii se va ţine acel Comitet.

- Aţi vorbit cu Liviu Dragnea, îl va convoca, aţi avut o asemenea discuţie cu domnia sa?

Ioan Mang: Da, sigur. Şi dânsul a spus că trebuie convocat cât mai repede un Comitet Executiv.

Integral pe România LiberăComentarii

v Sint curios cit adevar este in aceste stiri de scindarea PSD. Ghiolbanis a incercat in "fel si chip", sa dea jos aceasta coalitie, de cind a cistigat alegerile, iar Ghiolbanis nu a reusit nici cum sa-si faca guvernul lui, de marionete, cum era Consilil de la Sibiu, majoritar FDRG. Viitorul ne va dovedii cine va cistiga din aceasta disputa. Doar poporul Roman, sigur va pierde, gindindu-ne doar la ura intre cetatenii acestei tari, amplificata de "tacticile" lui Ghiolbanis.

14 septembrie 2018 17:29

Mircea Draghici Da. Dragnea, nu le da razvratitzilor timp sa se organizeze...Taman acum cand tzi-ai pus Inspectzia Judiciara sa te scape de dosarele de furt si coruptzie de la DNA...cand tocmai tzi se numeste fatuca unui Consilier PSD-ist de Constantza sef la DNA...SI cand vroiai sa-i tai gatu lui Augustin Lazar, Maior si lui Hellvig...se trezesc nesimtzitzii astia sa comploteze....Nu-i lasa !!!...sa duci mai adanc tzara-n faliment, s-o scotzi si din Uniunea Europeana...taman cand te imprietenisei cu Victor Orban, Vladimir Putin si Erdogan s-au gasit nesimtzitzii astia sa-tzi retraga sprijinul politic...dar cum de nu te-au anuntzat slugile tale de la Acvila-D.G.P.I. ?...

14 septembrie 2018 15:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.