Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dinamoviștii au făcut haz de necaz după ”mercato di riparazione” al roș-albilor, aducerea în 24 de ore a fundașului Mezague și a atacantului Subotici. Suporterii dinamoviști fug de meciurile disputate pe anticul stadion din Ștefan cel Mare, dar se dezlănțuie pe internet. Fanii echipei s-au împărțit în mai multe categorii în ultimele zile pe rețelele de socializare, odată cu transferurile făcute în decurs de 24 de ore de către șefii clubului.

Fie le-au urat "bun venit" atacantului Daniel Subotici și fundașului Teddy Mezague, fie au criticat în termeni duri conducerea, fie s-au amuzat pe seama tranzacțiilor. Concluzia este că microbiștii au avut mai multe opinii pro-Mezague, stoper, ex-Mouscron, și ori au râs, ori au "gratulat" conducerea cu apostrofări pentru aducerea lui Subotici, ex-Șahtior Karangandy, atacant fără gol de un an!

Integral pe GSPComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.