Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Referendumul privind modificarea Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, ar putea avea loc în două zile, sâmbătă şi duminică, 6 şi 7 octombrie, potrivit unor surse politice.

De asemenea, în judeţul Olt, ar putea avea loc duminică şi o consultare populară pe tema schimbării numelui judeţului. Dacă va fi adoptată propunerea, judeţul ar urma să se cheme Olt - Romanaţi.

Ca referendumul să se desfăşoare în două zile, trebuie modificată legea referendumului, care prevede că ziua scrutinului este duminică. După aprobarea unei astfel de OUG, Executivul trebuie să adopte şi hotărâri de Guvern pentru stabilirea exactă a zilelor în care va avea loc consultarea populară.


Comentarii

Mircea Draghici Eu NU merg la vot si nici familia mea !!! De ce ???... Pentru ca nu pot doi "batrani curvari" sa ma aduca pe mine si familia mea la referendum...Sa vedem Madam Bombonica de la Targu Magurele merge la Referendum???...Cand pe ea Dragnea in "familia traditzionala" a inshelat-o si cu doi copiii cu acte dupa 28 de ani de casatorie ...El o "traducea" cu prima secretara mai umezita la pasarica ce-i facea sex oral la birou si-n deplasarile din Brazilia (cand inca era insurat) si a lasat-o la 55 de ani cu ochi-n soare dupa una blondina de 25 de ani...Sau un al boshorog curvar Tariceanu ce ma cheama la referendum dupa ce si-a tras pe rand 5 (cinci) neveste....Hai ca nu tzi-a placut prima...Nici a doua nu tzi-a mai placut...S-ar accepta si la a treia...dar 5 (cinci)...dragule esti instabil si imoral...si mai vrei sa fi si Presedintele Romaniei !!!...Si popa in biserica zice sa "nu preacurvesti"!!!...Familia Traditzionala se face in respect reciproc, in dragoste si corectitudine unul fatza de alta...nu in curvasareala...De aceea nu merg la vot ca este o ipocrizie de la cei ce ma cheama la Referendum...Si eu cred ca nici altzi e bine sa nu mearga la vot din acelasi motiv....Cred ca cu banii cheltuitzi s-ar mai face mai bine 3 Km de autostrada...cu tot cu parandaratul celor de la CNADR...

14 septembrie 2018 14:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.