Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce a cerut să fie scos din lista de semnatari ai scrisorii de susținere a primarului Gabriela Firea, regizorul Chris Simion a scris că se distanțează de acest conflict despre care spune că l-a generat și care nu îi aparține.Reacția lui Chris Simion-Mercurian, regizor și autor, vine după ce a aflat că numele său a fost introdus fără știința sa pe lista de susținători ai Gabrielei Firea.

„M-am întors cu soțul și copiii din vacanță și prioritatea mea nu a fost să dau explicații pe Facebook despre un conflict care nu îmi aparține și pe care nu l-am generat. S-a făcut mai mult circ decât e cazul. Am apărut într-o scrisoare de susținere a primarului semnată de artiști și intelectuali. Am cerut să fiu scoasă de pe acea lista pentru că NU AM SEMNAT SCRISOAREA în cauza. Numele meu apărea personal, fără nicio nuanțare a unicei colaborări pe care o am cu Primăria Capitalei de 4 ani, strict festivalul Undercloud pe care îl organizez. Nu primesc sprijin eu, primește un eveniment care și-a dovedit importantă și necesitatea în cei 11 ani de existență, indiferent de primar”, a scris Chris Simion pe Facebook.

Integral pe LibertateaComentarii

UNFORGIVEN Si cine plm e Chris Simion, vreun trans sexual sau Sinead O'Connor incognito ?

14 septembrie 2018 16:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.