Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD vrea două zile de vot pentru referendumul de modificare a Costituţiei pe tema familiei tradiţionale, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Potrivit acestora, Guvernul ar urma să adopte marţi OUG în acest sens. În paralel, ar urma să fie organizat şi un referendum pentru schimbarea denumirii judeţului Olt, scrie News.ro. Pentru ca referendumul să se desfăşoare timp de două zile, este nevoie de modificarea legii referendumului, care prevede că ziua scrutinului este duminica. De asemenea, după aprobarea unei astfel de OUG, Executivul trebuie să adopte şi hotărâri de Guvern pentru stabilirea exactă a zilelor în care va avea loc consultarea populară.

Potrivit textului actual din legea referendumului, “cetăţenii sunt chemaţi să îşi exprime voinţa prin vot în cadrul referendumului naţional cu privire la revizuirea Constituţiei în ultima duminică a perioadei de 30 de zile prevăzută în Constituţie, calculată de la data adoptării de către Parlament a proiectului legii constituţionale, Guvernul având obligaţia de a aduce la cunoştinţa publică, de îndată, prin mijloace de comunicare în masă, textul acestuia şi data referendumului”.

Integral pe Digi24Comentarii

Mircea Draghici Ba io vreau sa fie si la noi de-astia cu "sexualitate fluida", ca sa intram si noi în Ioropa pe usa din dos (adica prin curul ei, n.m.)!

14 septembrie 2018 22:56

Somnul rațiunii naște monștri: Primul cuplu cu sexualitate-fluidă, pregătit pentru transformarea totală: tatăl urmează să devină femeie, mama va deveni bărbat, copilul lor va fi crescut ca „persoană” - VEZI VIITORUL de "AUR" al SUB-OMENIRII la adresa: https://www.activenews.ro/externe/Somnul-ratiunii-naste-monstri-Primul-cuplu-cu-sexualitate-fluida-pregatit-pentru-transformarea-totala-tatal-urmeaza-sa-devina-femeie-mama-va-deveni-barbat.-Copilul-lor-va-fi-crescut-ca-%E2%80%9Epersoana-152652

14 septembrie 2018 22:51

Mircea Draghici va avertizez ca daca nu sugeti si voi EURO-poolla & nu #REZISTATI! cu se cuvine, atuncea va scad capacitatea de "absorbtie" de "fonduri" cât ai zice EURO-peste la zero-barat si nici nu mai pupati voi prospaturi sa le "educati" sexual în veci de veci - hai siktir!!!

14 septembrie 2018 22:49

Mircea Draghici precizez ca "familia mea" e compusa din mine si din popo-"partenerul" meu, iar din când în când mai e compusa si din câtiva homo-copii, pe care îi racolam, îi "adoptam" si îi "educam"-sexual printre euro-fessele-de-bookci!

14 septembrie 2018 17:20

Mircea Draghici Eu NU merg la vot si nici familia mea !!! De ce ???... Pentru ca nu pot doi "batrani curvari" sa ma aduca pe mine si familia mea la referendum...Sa vedem Madam Bombonica de la Targu Magurele merge la Referendum???...Cand pe ea Dragnea in "familia traditzionala" a inshelat-o si cu doi copiii cu acte dupa 28 de ani de casatorie ...El o "traducea" cu prima secretara mai umezita la pasarica ce-i facea sex oral la birou si-n deplasarile din Brazilia (cand inca era insurat) si a lasat-o la 55 de ani cu ochi-n soare dupa una blondina de 25 de ani...Sau un al boshorog curvar ce ma cheama la referendum dupa ce si-a tras pe rand 5 (cinci) neveste....Hai ca nu tzi-a placut prima...Nici a doua nu tzi-a mai placut...S-ar accepta si la a treia...dar 5 (cinci)...dragule esti instabil si imoral...si mai vrei sa fi si Presedintele Romaniei !!!...Si popa in biserica zice sa "nu preacurvesti"!!!...Familia Traditzionala se face in respect reciproc, in dragoste si corectitudine unul fatza de alta...nu in curvasareala...De aceea nu merg la vot ca este o ipocrizie de la cei ce ma cheama la Referendum...Si eu cred ca nici altzi e bine sa nu mearga la vot din acelasi motiv....Cred ca cu banii cheltuitzi s-ar mai face mai bine 3 Km de autostrada...cu tot cu parandaratul celor de la CNADR...

14 septembrie 2018 15:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.