Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PMB răspunde criticilor privind restricţionarea traficului cu ocazia manifestării de joi, de Ziua Pompierului, şi arată că au fost făcute demersuri astfel încât modificările să fie comunicate în timp util, reiterând că instituţia are proiecte pentru fluidizarea circulaţiei, însă e nevoie de efort.„Fluidizarea traficului rutier în Capitală necesită măsuri clare administrative şi investiţionale! Modernizăm transportul public în comun, derulăm proiecte de infrastructură rutieră importante, însă implicarea autorităţilor centrale este esenţială! În acest sens am trimis o scrisoare Guvernului României în care solicităm transferarea şoselei de centură în administrarea Primăriei Capitalei, astfel încât să modernizăm această arteră care are un impact negativ în prezent asupra traficului rutier!”, a spus primarul Capitalei, Gabriela Firea, într-un comunicat de presă.

De asemenea, având în vedere că în cursul zilei de joi, traficul rutier a fost restricţionat pe mai multe artere din Capitală, cu ocazia organizării evenimentului cu ocazia Zilei Pompierilor, şi pentru că în spaţiul public au apărut mai multe solicitări ca Primăria să nu mai aprobe astfel de acţiuni în cursul săptămânii, municipalitatea face precizări privind contextul în care au fost adoptate măsurile.

Integral pe MediafaxComentarii

Mircea Draghici Traficul nu se va rezolva niciodata in Bucuresti prin constructzia de Statui, prin Targuri si Spectacole...ci prin investitzii in largiri de strazi, prin strapungeri si construirea unor noi trasee, prin pasaje si repararea podurilor, prin modernizarea Centurii Capitalei...nu doar prin gargara si minciuni televizate...

15 septembrie 2018 10:03

MOS ION ROATA REVENIRE : din dorinta de a identifica solutii, a remedia situatii nedorite care treneaza de ani de zile si de a pune interesul cetateanului mai presus decat ... polemica! BUCURESTENII au nevoie de solutii si de realizari, nicidecum de identificat ... vinovatii! Credem ca a sosit momentul de a trece de la promisiuni si constatari de vinovatii la fapte concrete! BUCURESTENII s-au saturat de autostrazi suspendate si alte bazaconii lansate in campanii electorale, Credem ca BUCURESTENII in afara unei centuri de tip autostrada cu cel putin 2 benzi pe sens, au nevoie in interior de cat mai multe strapungeri si cat mai multe pasaje subterane sau supraterane. Dar, ATENTIE, lucrarile trebuiesc finalizate in termene rezonabile si nicidecum genul de lucrare facuta la Piata Sudului, finalizata in ... 6(SASE) ani sau Pasajul de peste Dambovita(Vitan) lucrare finalizata in ... 7(SAPTE) ani. O strapungere, un Pasaj genul Piata Sudului sau Pasajul de peste Dambovita(Vitan) nu poate dura, ca executie, mai mult de 4(patru) pana la 6(sase) luni de zile! Daca in ROMANIA nu gasim societati si oameni care sa lucreze non - stop la astfel de lucrari de importanta deosebita, aducem societati si constructori din afara. IMPORTANT ESTE CA CETATEANUL DE RAND sa nu mai fie sicanat si stresat pentru o ... delasare cu masina sau cu RATB-ul! Referitor la faptul ca, Centura Bucurestiului nu este in administrarea primariei Capitalei, solutia este simpla. Capitala sa-si faca un proiect si sa-si realizeze propria centura(alta decat cea existenta) valorificand posibilitatile de finantare europeana. Nimeni si nimic nu va impiedica! Simplu : HOTARARE de Consiliu si ,,, la munca! SOLUTII SE GASESC, IMPORTANT ESTE SA VREM! In rest asa cum am spus : PAROLE, PAROLE ...!

14 septembrie 2018 23:22

v Cred ca centura ocolitoare a Bucurestiului, din punct de vedere tehnic se putea largii, indiferent cine o detine. Cred ca asta este o problema falsa. Rusine tuturor de la conducerea tarii ca nu s-a facut aceasta centura. Acuma ar trebuii sa se gindeasca pt viitor la o alta centura ocolitoare, care sa includa si Comunele limitrofe, care au ajuns cartiere ale Bucurestiului. Actuala centura va fi doar o strada in Bucuresti, deoarece are constructii pe ambele parti ale strazii.

14 septembrie 2018 23:05

MOS ION ROATA Din pacate bucurestenii aud astfel de explicatii de 29 de ani! Cumva, Dna Primar General cunoaste culoarea politica a fostilor primari din aceasta perioada! Restul : PAROLE, PAROLE ...

14 septembrie 2018 20:49

Brian Swarran "e nevoie de mult efort" da fa taranco!Nu esti la tine la tara sa faci spectacol in "centru"! Si in mijlocul saptamanii!

14 septembrie 2018 20:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.