Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atacantul echipei Manchester United, Romelu Lukaku, a declarat că antrenorul său Jose Mourinho este "real" și că nu își falsifică sentimentele așa cum fac alți antrenori din Premier League, conform BBC.
Mourinho a cerut respect din partea jurnaliștilor după o conferință de presă în care a fost nervos în urma înfrangerii cu 3-0 împotriva echipei Tottenham.

Lukaku spune că portughezul este un om de familie, care face jucătorii să râdă și care luptă pentru ei. El adaugă că acesta merită respect.

"Oamenii știu partea lui de campion, dar ce imi place mie la el este că nu își falsifică sentimentele. Când e nervos, știi că e nervos. Când e fericit, știi că e fericit. Nu înteleg de ce oamenii nu apreciază asta la el. Când e supărat pe mine, îmi dau seama că e supărat și încerc să fac ce e nevoie ca să-l fac fericit", a declarat belgianul din atacul lui Manchester United.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.