Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gimnastul Marian Drăgulescu a primit avizul medical pentru a concura la Campionatul Mondial de la Doha, de luna viitoare, după câteva luni de absenţă din circuitul competiţional, impusă de Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), în urma unor probleme cardiace, despre care sportivul susţinea că nu îi pun în pericol sănătatea, conform News.ro.

Marian Drăgulescu a primit avizul INMS şi va participa la o primă competiţie internaţională săptămâna viitoare, la etapa de Cupă Mondială din Ungaria, potrivit TVR.

Gimnastul care va împlini 38 de ani în luna decembrie a ratat Campionatul European din acest an, pentru că INMS nu i-a permis să concureze invocând problemele sale cardiace. Drăgulescu a protestat la acea vreme, în urmă cu câteva luni, în faţa MTS cu medaliile câştigate de-a lungul carierei.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.