Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea se află în continuare într-o situaţie delicată, liderul PSD confruntîndu-se cu noi probleme. Conform ultimelor informaţii, viceprim-ministrul Paul Stănescu şi alţi 20 de lideri judeţeni social-democraţi au discutat despre iniţierea unei acţiuni de retragere a sprijinului politic pentru preşedintele PSD.

UPDATE 16:30 - Dumitru Buzatu susţine că în PSD se negociază cu pistoalele pe masă şi că se cere retragerea lui Liviu Dragnea, altfel importanţi lideri de filiale şi parlamentari vor face opinie separată. Pe de altă parte, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat pentru EvZ că sunt "unii care bagă băţul prin gard, dar la PSD nu merge aşa. Niciun lider de filială nu îşi poate permite să semneze o scrisoare în nume propriu fără să aibă susţinerea a zeci de mii de oameni pe care îi reprezintă. S-a mai încercat asta şi la Iaşi (n.red. cazul primarului Mihai Chirică) şi nu a ieşit nimic. La PSD se merge altfel, nu cu asemenea tertipuri".

Integral pe Evenimentul Zilei