Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ileana Stana Ionescu s-a retras din teatru. Astăzi, 14 septembrie, legendara actriță împlinește 82 de ani, dar admiratorii n-o vor putea sărbători pe scenă. "Doamna comediei românești" a adunat, în peste 60 de ani de carieră, sute de roluri în film, teatru și televiziune.Ceea ce ar fi putut fi o nouă aniversare plină de bucurie, cu flori și cu aplauze la scenă deschisă, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani, va fi de această dată un ultim gong, pentru că venerabila actriță a decis să se retragă din spectacolele în care joacă la Teatrul Național din București. Din păcate pentru publicul care o iubește și care a umplut de fiecare dată sălile spectacolelor sale, Ileana Stana Ionescu nu va mai putea fi văzută pe scenă. Ea juca în trei spectacole de succes ale Naționalului – „Micul infern” (regia Mircea Cornișteanu), „Idolul și Ion Anapoda” (regia Ion Cojar) și „Terorism” (regia Felix Alexa) -, dar a cerut să fie scoasă din toate. Sănătatea șubredă, urmare a vârstei înaintate, pare să fi stat în spatele deciziei sale.

Integral pe LibertateaComentarii

v Din pacate toti imbatrinim si oricit am dorii sa o vedem pe Ileana Stana Ionescu, nu se va putea la nesfirsit, ne pare foarte rau. Poate sint subiectiv, dar ce este mai rau, mi se pare ca in locul generatiei lor, nu apare ceva de aceiasi calitate.

14 septembrie 2018 17:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.