Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele comisiei parlamentare de control a activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat, joi, după audierea directorului SRI, Eduard Hellvig, că au fost 565 de protocoale, acorduri şi documente încheiate între SRI şi instituţii, din anul 1990, menţionând că 337 sunt încă active.

"Sunt semnate protocoale între SRI şi instituţii, cred că din anul 1990. În total, au fost 565 de astfel de acte, protocoale sau acorduri dintre cele 565, 432 au fost protocoale, restul au fost documente şi acorduri, 337 sunt active, 134 sunt denunţate şi 94 sunt abrogate ca urmare a modificării legislaţiei", a precizat Manda, la finalul audierii.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Domnul Manda a ieșit ca o prună storcoșită din tărășenie! Nici de țuică nu mai e bună, darăminte de magiun! E-hee, dacă era madam Prună, strălucea ca un soare. De unde se vede că noua Securitate este din nou ce a mai fost și încă muult mai mult. Ca urmare domnul Dragnea ar trebui să-și ia din timp viza de Madagascar. Cam mărunțel, dar mare om domnul Helvig. Ar trebui să-și cumpere de undeva niște papuici cu ciucuri, care ciucuri să-i fie pupați de unul și de altul, dar numai dacă li se permite!!!

13 septembrie 2018 23:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.