Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă Uniunea Europeană nu ajunge la un acord cu Regatul Unit pentru retragerea din Uniune, este posibil ca trenurile Eurostar să nu mai poată intra în Franţa; afirmaţia citată de Reuters a fost făcută joi de Nathalie Loiseau, ministrul francez pentru afaceri europene, în cadrul unei conferinţe la Londra.

Întrebată dacă este într-adevăr posibil ca după Brexit să se interzică intrarea pe teritoriul francez a trenurilor Londra-Paris, care trec prin tunelul de sub Canalul Mânecii, Loiseau a răspuns: "Dacă nu facem nimic şi dacă nu ajungem la nicio înţelegere, aşa se va întâmpla, printre alte exemple". "Nu putem să ne trezim pe 30 martie şi să le spunem concetăţenilor noştri şi firmelor noastre 'O! Am crezut că nu se va întâmpla niciodată, aşa că nu suntem gata' ", a adăugat ea.

Integral pe CapitalComentarii

Adrian Năstase @ 13 septembrie 2018 22:56 Băi Hoitule, tu îl gâdili la cur pe Hitler? Sau nici tu nu mai știi ce căcat împrăștiat faci în izmenele tale? Ești tot mai idiot pe zi ce trece cu ironiile tale constipate pline cu acel respect al tău, care e un alt fel de tâmpenie progresivă. Tu îți dai seama cât de cretin ești? Sau te mândrești cu prostia imensă personală, care pentru tine e o virtute? Oligofrenule!

14 septembrie 2018 3:39

Bine, dar bombardierele britanice vor putea (totusi) sa intre, nu-i asa?! Ca daca ne uitam putin în urma, asa nici Debarcarea din Normandia nu a fost (prea) ... legala - basca ca a sfidat (flagrant) TOATE "normele" europene în vigoare la data comiterii faptei, nu?! Cu respect, Paulus

13 septembrie 2018 22:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.