Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Pentru prima dată, îmi e frică”, a declarat joi comisarul european însărcinat cu Afacerile economice, comentând avansul populismului și naționalismului în Europa, potrivit unui articol publicat de cotidianul francez Le Figaro.

Spre deosebire de Jean-Claude Juncker, care a făcut o paralelă între perioada actuală și anul 1913, Moscovici se gândește mai degrabă la anii 1930.

Pierre Moscovici a reamintit că este „fiul unui evreu din România, venit să găsească azil în Franța”, iar mama sa „a fost ascunsă de drepții în Lozère” (drepţii între popoare este o expresie care desemnează persoanele care nu erau evrei dar și-au riscat viața pentru a salva evrei în al doilea Război Mondial, n.r.).

Integral pe HotnewsComentarii

Pierre Moskowisssiiiii ("prietenul" României, n.m.) noi (tata cu mine & comp-licii nostri, n.m.) preferam mai degraba popizdismul decât populismul - ca mai bine le-o tragem noi lor, decât sa ne-o traga ei noua ...

14 septembrie 2018 11:44

Tu, Pierre - e în regula, e bine ca (si) tie a început sa-ti fie frica - uite, si noua ni s-a facut frica de ce dezastrul provocat de tine & Comp(-licii tai) din Continentul nostru. Dar, spre deosebire de noi, tu, cu sumele sustrase din buget si donate tie sub forma de leafa de "komissar" / lefegiu "european", poti sa o tai oricând din "paradis" si sa te cari în Palestina (ocupata, n.m.), ori în Volta Superioara, ori la Udera, în Costa Rica în caz de ceva, nu?! Cu respect, Paulus PS: si (cam) cum a ajuns Mosh Moscovici Srul Herș membrul uni partid adept al unei ideologii / miscari CRIMINALE (denuntata public ca atare în România, n.m.) - de unul singur, sau în gasca cu altii? P.

13 septembrie 2018 22:39

Traian Vrajeala apocaliptica....

13 septembrie 2018 21:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.