Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La achiziţionarea unei maşini noi fiabilitatea modelelor este tot mai des luată în calcul În ultima vreme, pe lângă criteriul preţului, la alegerea modelului, cei care îşi achiziţionează maşini noi au început să fie să fie atenţi şi la criterii ca siguranţa la bord şi fiabilitatea. Dacă în domeniul siguranţei chestiunea este simplu de rezolvat pentru că rezultatele testelor de accident se pot accesa pe site-ul EuroNcap, când ne referim la fiabilitate trebuie avut în vedere că este o variabilă greu de cuantificat.

Publicaţia britanică de specialitate “What Car?” s-a încumentat să documenteze un astfel de clasament al fiabiltăţii întocmit pe categorii de maşini. Au fost analizate datele legate de problemele avute de peste 18.000 de maşini noi pe o perioadă de exploatare cuprinsă între 1 şi 4 ani. Între 1001 şi 1.500 de lire Potrivit studiului, peste 22 la sută dintre proprietari au plătit sume cuprinse între 101 şi 200 de lire sterline pentru defectele apărute. Mai mult, 6 la sută dintre aceştia au fost nevoiţi să achite peste 1.500 de lire pentru ca maşina să fie reparată în service-urile autorizate.

Integral pe AdevărulComentarii

Adrian Acest clasament are doua variante: 1. Are ca scop reclama pentru masinile nevandabile, 2. Este realizat de necunoscatori pe baza unor informatii pur aleatoare. Clasamentul poate fi partial stabilit pe baza cifrelor vanzarilor. Cel mai sigur pe baza statisticilor de service. Posesorii nu declara sincer din orgoliu in 90% din cazuri.

13 septembrie 2018 18:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.