Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Stormy Daniels, actriţa americană de filme porno care susţine că a avut o aventură cu preşedintele Donald Trump, a declarat miercuri că va lansa o carte de memorii intitulată ''Full Disclosure'' (''Dezvăluiri complete''), relatează dpa.

Stormy Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a făcut acest anunţ la talk-show-ul american ''The View'' de la ABC, spunând că volumul va fi lansat la 2 octombrie.

Ea a devenit celebră după ce a afirmat că a avut o aventură cu Trump în 2006 şi că a primit bani să ţină acest lucru sub tăcere.

Conform editurii, Stormy Daniels povesteşte în carte cum a ajuns să lucreze în industria filmelor pentru adulţi şi descrie "evenimentele care au dus la acordul de confidenţialitate (privind presupusa aventură cu Trump - n.r.) şi încercările din culise de a fi intimidată".

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.