Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parchetul General a descihs un dosar penal in rem pentru infracţiuni de abuz în serviciu şi conflict de interese în cazul ministrului de Externe Teodor Meleşcanu, în urma unei plângeri penale depuse împotriva acestuia de către Bazil Popovici, fost ambasador al României în Maroc şi Portugalia, care a reclamat că nu a fost numit în postul de consul la Strasbourg deşi a câştigat un concurs în decembrie 2016, scrie G4Media.

„Selectarea subsemnatului pentru postul de la Strasbourg s-a făcut pe baza unor criterii foarte clare: experienţă, proiect de misiune, cunoaşterea mediului cultural, lingvistic, economic şi politic al ţării de reşedinţă (…) Nominalizarea subsemnatului pentru Strasbourg nu s-a făcut printr-un act de voinţă guvernamentală (sau ministerială) şi nici pe criterii politice, deoarece nu am nicio afiliere politică, ci prin concurs deschis şi pe baza unor criterii clare stabilite şi anunţate public (…) Membrii comisiei de concurs au fost, atât la Guvern, cât şi la MAE, înalţi specialişti în domeniul relaţiilor internaţionale, membrii comisiei de examen de la MAE fiind, în marea lor majoritate, încă în funcţii: director general de resurse umane, director general al afacerilor consulare, etc“, a arătat profesorul Bazil Popovici în plângerea depusă la Parchetul General.

Integral pe AdevărulComentarii

Uniti in fire ( Firea) si simtiri Frati ardeleni, vedeti, si clapaugea asta are tot "miticism " in el desi e din Arad.Concluzia: noi suntem romani, noi suntem romani.

13 septembrie 2018 12:10

Mircea Draghici Pai nepotismul este "marca inregistrata PSD+ALDE-ista"...Vedetzi si pe Tudorel Toader cu fi-su la Iasi, pe Daea cu fi-sa si nevasta-sa angajate la instituitzii ale Ministerului Agriculturii, pe Iordache cu fi-sa, pe Madam Dancila cu fi-su si noru-sa, pe Nicolicea cu nevasta-sa angajata la Transgaz...etc...etc...Ei sa traiasca bine-n puf, prostimea si pulimea la munca de jos...

13 septembrie 2018 11:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.