Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Voucherele de vacanță au reprezentat punctul forte al acestui sezon estival, iar litoralul a avut cel mai mult de câștigat. Hotelierii și agențiile de turism au înregistrat creșteri de 15-20%, chiar și în cele 40 de zile cu ploaie, de la începutul sezonului. Dar în continuare se așteaptă creșteri, astfel încât pregătirile pentru vara lui 2019 au început deja, chiar înainte de închiderea sezonului actual.

Investițiile în noi hoteluri de lux pe litoral au fost câștigătoare, nu doar pentru proprietarii hotelurilor, ci și pentru agențiile de turism. „Printre investițiile relevante realizate pe litoral în ultima vreme aș dori să menționez Phoenicia Royal 5* (2017), Mera resort 4* (2016), Mera Onix 4* (2018), Steaua de Mare 4* (2017/2018). Investițiile aduc după ele servicii de calitate, aduc o diversificare a lor și nu fac decât să crească încrederea în litoralul românesc ca destinație turistică de calitate. Ritmul investițional este în creștere. În acest moment se tranzacționează multe hoteluri pe litoral, care vor intra în următorii doi ani într-un amplu proces de renovare, astfel încât litoralul va avea, în următorii cinci ani, în plus față de acest moment, peste 20 de hoteluri noi complet renovate, cu servicii și facilități la standarde înalte. Majoritatea vor fi clasificate la 4 stele.”, spune Aurelian Marin, director general al agenției „Paradis Vacanțe de Vis”. Zona Olimp-23 August s-a dezvoltat, de asemenea, în ultimii trei ani, în urma unor investiții pornite de la zero. Blaxy Resort, deschis de trei ani la 23 August, are 500 de camere, care funcționează atât în regim hotelier, cât și time sharing – proprietate periodică. Anul acesta, resortul a venit cu o ofertă unică de achiziție a proprietăților periodice în rate lunare, prima rată fiind chiar vacanța la mare.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Cum nu, ca sa va batei joc de romani Turismul pe care il faceti voi pe litoral e la lmita legii, cateodata dincolo de ea. Iar cu voucheriada asta (cu tarifele crescute peste noapte), dovediti inca o data ca a face comert/turism in Romanica inseamna a trage tepe.

13 septembrie 2018 10:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.