Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bloc cu trei etaje și mansardă, construit pe strada Iordache Năstase din sectorul 5 al Capitalei, a ars weekendul trecut, după ce focul s-a extins de la o construcție vecină, lăsând fără adăpost circa 150 de oameni. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu morți, fiind doar 5 răniți ușor, însă a scos la iveală faptul că imobilul a fost ridicat fără autorizație de construire - potrivit reprezentanților Primăriei Sector 5 - și nu avea nici autorizație de securitate la incendiu. Presa a relatat că proprietarul ar avea legături cu clanul Cămătarilor.

Blocul a fost ridicat în perioada 2012-2013, în timpul mandatului primarului Marian Vanghelie, pe o stradă unde sunt case cu un singur etaj, și a fost vândut în baza unor ante-contracte, prețul fiind între 20.000 și 40.000 de euro pe garsonieră/apartament. Oamenii spun că au cumpărat locuințele deoarece erau aproape la jumătate față de prețul pieței și cu rate direct la dezvoltator.

Integral pe HotnewsComentarii

Toteu Vanghelie Cine a dat aprobari? Va mai amintiti de COLECTIV? Daca in blocul ars mureau 200 de oameni (posibil) nu CORUPTIA UCIDE? Romania este o tara CORUPTA pana in maduva oaselor.

12 septembrie 2018 19:55

mircea si Vanghelie este inca liber,doar este protejat de tandemul Iohannis-Basescu.

12 septembrie 2018 19:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.