Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul pregăteşte taxarea şoferilor care circulă pe puţinele autostrăzi din România, anunţă ministrul Finanţelor publice Eugen Teodorovici. O echipă comună cu Ministerul Transporturilor lucrează la stabilirea tarifelor, iar banii obţinuţi vor fi destinaţi întreţinerii infrastructurii.


Ministrul Finanţelor publice Eugen Teodorovici avertizează că s-ar putea introduce taxe pentru autostrăzile din România, din care să se întreţină infrastructura rutieră, la fel ca în alte ţăro europene. ”Sistemul acesta de operare trebuie să fie undeva pus în seama unui privat. Uitaţi-vă la câte activităţi trebuiesc derulate, fie de reparaţie de drumuri, fie de întreţinere şi aşa mai departe, iarnă-vară. Ştiţi foarte bine că în afara ţării sunt aplicate astfel de mecanisme”, a declarat Eugen Teodorovici, într-o emisiune la TVR 1. ”Pentru podul de peste Dunăre, nu se plăteşte trecerea pe el?! Afară nu se plăteşte nicio taxă pentru trecere de pod sau autostradă?! Aşa se întreţin drumurile, infrastructura aşa se întreţine. Cum de unde se întreţine ea? Bani de unde?”

Integral pe GândulComentarii

Pai si rovinet si taxa de autostrada Daca asta nu-i dubla taxare, atunci ce e?! Tocmai "maritul" PSD care trambita in campania electorala ca taie taxe si impozite, vine acum sa inventeze altele?!

12 septembrie 2018 14:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.