Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ne-am obişnuit cu Madonna şi cu ţinutele sale excentrice, însă acum diva pop în vârstă de 60 de ani a fost eclipsată de fiica ei. Prin această apariţie, Lourdes Leon demonstrează că îi calcă pe urme mamei ei.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a făcut furori după ce a defilat pentru Gypsy Sport, o linie de modă pentru femei şi bărbaţi, la Săptămâna de modă de la New York, informează New York Post. Lourdes a fost îmbrăcată cu un body transparent, iar în partea de jos o pereche de blugi rupţi, care aveau talia joasă şi îi lăsau la vedere chiloţii negri. Nu este singura dată când tânăra stârneşte controverse. Lordes a apărut anul acesta în noua campanie publicitară Converse X Made care a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare, dar nu pentru linia de produse pe care o promovează, ci pentru faptul că aceasta a ales să pozeze cu braţele în aer, lăsând să se vadă axilele neepilate.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.