Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Omul de televiziune Florin Călinescu îl provoacă pe Liviu Dragnea la un interviu după ce Victor Ponta a făcut publice poze cu Liviu Dragnea alături de George Maior, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi pentru a arăta cum luptă de fapt liderul PSD cu ceea ce numeşte el statul paralel.

„Victoras,fostul șef al lu’ livulica, vine cu poza asta de mare caracter. Ce avem in imagine? Pentru cei născuți de ieri încoace: fostul șef al SRI. Fosta șefa DNA. Si, si,siiiii? Pai, bine monser livulica, ditamai statu’ tralalalel si acuma nici gura nu iti miroase?!

Integral pe CurentulComentarii

haznaua3 de ce dracului sunt oltenii astia prosti de bubuie? pai vreo 10 secole sau chiar si mai mult au trait in crunta saracie iar cand au venit comunistii toti s-au inrolat in armata lor.inteleg sa fii sarac dar de ce esti prost?

13 septembrie 2018 7:21

Mircea Draghici Daca cineva i-l mai crede pe Dragnea asta dupa ce s-au postat pozele de cum se lupta el cu "Statu Paralel" in vilele K2 sau K14 ale S.R.I.-ului cand i-i cara sticle de vin "Opus One" lui Coldea si taia si parlea porcul pentru soriciul oferit lui Kovesi,Maior,Coldea,Oprea,Ponta si altzii...Dragnea Marele Razboinic Neinfricat...Un martzafoi imbibat in miciuna si curvasareala...

12 septembrie 2018 15:04

Calin Florinescu "Omul de televiziune" (pe lampi) Florin calinescu s-a tampit (din laba!) la batranete. Nu c-ar fi fost sanatos cand era mai tinerel, dar atunci macar nu era scarbos.

12 septembrie 2018 14:03

X Poză de mare caracter?!? Ce dracu, mă, Florinele, tu n-ai un DEX? Și-apoi, după ce supseși din greu la 3-4 ugere comuniste, iar după 1989, lătrași prostii la televiziuni din grupul etc., acum te dai mare democrat din stirpea huliganismului timpuriu? Mă, ție chiar nu ți-e rușine?

12 septembrie 2018 13:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.