Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputații au respins miercuri moțiunea simplă „Bastoanele PSD peste obrazul democrației românești” depusă de PNL împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru intervenția Jandarmeriei la protestele din 10 august. Moțiunea a fost respinsă. Din cei 255 de deputați prezenți, 99 au votat pentru, 149 împotriva iar 3 s-au abținut.

La ora publicării acestei știri, deputații votau ordinea de zi a ședinței. În sală sunt prezenți 256 de deputați iar pentru votarea moțiunii este nevoie de majoritate simplă.

În urmă cu o zi, la dezbaterea moțiunii, Carmen Dan a susținut că mitingul din 10 august „nu a fost unul pașnic”, recunoscând însă că la protest au fost și persoane care nu au fost violente dar care „au avut de suferit”.

„Pe 10 august nu a fost un miting pașnic. Dacă ar fi fost așa lucrurile ar fi decurs ca la celelalte mitinguri și proteste pe care tot Jandarmeria Română le-a gestionat în ultimii ani”, a spus Carmen Dan, la Camera Deputaților.

Integral pe HotnewsComentarii

Mircea Draghici Corb la Corb nu-si scoate ochii !!!...Madam Carmen Dan nu miza ca PSD-ul v-a fi la putere pe vecie si nici ca Dragnea al tau te va mai apara mult...ca daca intra-n puscarie nu mai are cum....

12 septembrie 2018 16:55

X CARMEN DAN, îmbrățișări și ține-o tot așa!

12 septembrie 2018 13:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.