Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jandarmeria Română a depus plângere la DIICOT în cazul mitingului din 10 august, sesizarea vizând infracțiuni împotriva ordinii constituționale, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanții Direcției.

Sesizarea a fost înregistrată marți și a fost făcută de Jandarmeria Română, iar faptele se referă la infracțiuni împotriva ordinii constituționale, a spus purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime.

Ce spune Codul Penal la Art. 397 - Actiuni impotriva ordinii constitutionale:

(2) Întreprinderea de acțiuni violente împotriva persoanelor sau bunurilor săvârșite de mai multe persoane împreuna, în scopul schimbării ordinii constituționale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, daca se pune în pericol securitatea naționala, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Integral pe HotnewsComentarii

v Miscarea Jandarmeriei a fost foarte buna. Intii i-a facut pe "manifestanti" sa se declare victime, iar acuma ii vor da in judecata. Acesti "protestatari", nu vor mai putea nega participarea lor la "actiunile" lor "democratice", Jandarmeria avind toate datele lor personale, declarate de ei insisi.

13 septembrie 2018 16:22

falsificatoru` de...probe Ciobanule si Draghiciule, sa-mi sugeti pula !

13 septembrie 2018 11:01

Ciobanu Mircea Un cacat! Cladirea guvernului era goala. Ce ordine constitutionala? Parca cand ati fost votati nu ati promis ca veti fura si va veti amnistia, nu? Daca voi nu va tineti de cuvand, noi de ce am face-o?

12 septembrie 2018 15:47

Mircea Draghici Da de ce Madam Carmen Dan n-or fi facut Coloneii tai bataushi de la Jandarmerie plangere la Procurorii Militari de pe langa Procuratura Militara...ca sunt militari jandarmii cu toate ca coloneiilor le place mai mult sa-si conduca trupa in bataie cu cetatzenii tzarii in civil...Col.Paraschiv (Acest Dr. Menghele de Romania) era ca un Gigolo cand datea ordine de gazare si batut in cap mitingistii la intamplare...De ce s-au plans jandarmii la DIICOT, oare nu ca PSD-ul a subordonat politic DIICOT-ul cu slugarnicul procuror numit acum pe functzie de shef ???...

12 septembrie 2018 12:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.