Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La începutul lunii octombrie va avea loc remanierea Guvernului. Deși oficial nu a fost avansat niciun nume, există o listă cu miniștrii care nu și-au făcut treaba bine. Însă mai sunt și alții care, deși au imaginea șifonată, PSD vrea să-i mențină în funcții. Dacă anunțata remaniere va fi doar de formă, rămâne de văzut.

Cererea oficială adresată premierului Viorica Dăncilă de către președintele PSD, Liviu Dragnea, prin care acesta solicita evaluarea activității miniștrilor este una formală întrucât numele celor care urmează să plece din Guvern sunt deja cunoscute. Liderul principalului partid de guvernământ a anunțat că schimbările vor avea loc luna viitoare. „Doamna prim-ministru, aşa cum am vorbit cu dumneaei, am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, trebuie să prezinte o proprie evaluare a miniştrilor, iar noi în PSD, într-un termen rezonabil, nu foarte lung, trebuie să avem o discuţie despre fiecare ministru în parte. Eu cred că până la sfârşitul acestei luni, mă rog, începutul lunii octombrie, eventual, acest lucru trebuie să se încheie cu o remaniere”, declara Liviu Dragnea.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.