Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu este necesar să fii nici istoric, nici observator sau analist politic, nu este deloc nevoie să ai studii universitare în domeniul Psihologiei ori Sociologiei ca să bagi de seamă că una dintre cele mai îngrijorătoare caracteristici ale României, aşa cum se prezintă ea la 100 de ani de la Mare Unire, este puternica divizare a populaţiei.

Şi că această divizare reprezintă unul dintre puţinele „rezultate” concrete, palpabile ale catastrofalului mod în care a înţeles să exercite guvernarea coaliţia PSD-ALDE.

Însă d-lor Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu care, în calitate de preşedinţi ai partidelor ce alcătuiesc sus-menţionata coaliţie căreia zilnic îi creşte gradul de toxicitate, poartă principala responsabilitate pentru respectiva situaţie, se pare că puţin le pasă. Din contră. Înregistrăm tot mai multe indicii că respectivii domni sunt înverşunaţii adepţi ai sloganului Divide et Impera şi că, fideli acestuia, vor să îşi aducă până la capăt nemernica lucrare. Căci numai astfel se explică neinspirata decizie luată în principal de PSD, partidul de esenţă comunistoidă necontrafăcută, pură, iresponsabilă, de a scoate de la naftalină ideea organizării unui referendum vizând modificării Constituţii în sensul redefinirii retrograde şi perfect inutile a conceptului de familie tradiţională. Cu scopul evident de a-şi spori impactul electoral în principal în rândurile mai puţin educate ale populaţiei.

Integral pe AdevărulComentarii

Mircea Morariu: sa stiti ca si (EURO-curva de) mama a fost ca ... "traditionalizda" - ca daca nu era atunci se pizdolingea cu vreo POPO-avortonizda si ma "înfia" în loc sa ma fete - EFECTIV MI-E SCÂRBA DE MINE ÎNSUMI si vreau (urgent, n.m.) asistenta de EURO-eutanasie!!! Cu respect, MM

13 septembrie 2018 9:01

@12 septembrie 2018 16:56 Tu oricum ai fost facut pe cur si nu cu capul pulii! Se vede cum gandesti! In tara asta toate merg de-a indoaselea iar voua va arde de schimbarea a trei cuvinte in CONSTITUTIE!!!

12 septembrie 2018 17:57

@12 septembrie 2018 16:56 Tu oricum ai fost facut pe cur si nu cu capul pulii! Se vede cum gandesti! In tara asta toate merg de-a indoaselea iar voua va arde de schimbarea a trei cuvinte in CONSTITUTIE!!!

12 septembrie 2018 17:56

Mircea Draghici Eu nu merg la Referendum din alt motiv...Nu poate un "curvar" ca Dragnea ce cand inca era insurat cu acte de 28 de ani cu Bombonica cu doi copiii sa-i faca sex oral la birou si-n Brazilia secretara mai unezita la pasarica si apoi sa-si parasesca "familia traditzionala" si traiasca in amantlac cu blondina de 25 de ani...La familia traditzionala zice si popa'n biserica "sa nu preacurvesti"....Familia traditzionala se pastreaza in respect si dragoste nu in curvasareala !!!...Sau al "curvar" batran, Tariceanu ce a avut 5 (cinci) neveste...hai ca nu tzi-a placut prima...hai ca nici a doua....s-ar trece cu vederea si la a treia...dar 5 (cinci) e prea de tot...si astia-s "modele" sa ma cheme pe mine la Referendum ???....

12 septembrie 2018 16:58

internaucu` Lasa-i bre sa se futa-n toate gaurile pe care le au, sa-si futa mamele, tatii, cadavrele, animalele, peretele, orice mai are-o....gaura ! Noi mergem la Referendum ! Sa demonstram ca asta-i o Romania crestina, o Romanie normala, in care barbatul si femeia isi fac o familie ca sa aiba copii ! Sa ramana-n urma oricarui roman (romanca), macar un copil pt care sa munceasca si sa-i faca un viitor, sa ramana o .....urma c-a trait in lumea asta !!!

12 septembrie 2018 16:56

Didel Si pentru asta sa votam ? Pentru ce sa cheltuim bani ? Sa demonstram, ce ?.Ca biserica a mai punctat o data , deci merita generozitatea guvernantilor Vrem in europa sau in est.!!!!

12 septembrie 2018 15:02

@Dumitru Drobota Mare dobitoc te-a facut ma-ta pe cale aia traditionala. De aia ca-i traditional, in Romania mor cele mai multe femei ca urmare a batailor primite de la soti. De aia ca-i traditional in Romania se fac cele mai multe avorturi. De aia ca-i traditional in Romania sunt cele mai multe abandonuri familiale. De aia ca-i traditional, in Romania sunt orfelinatele pline de copii abandonati. De aia ca-i traditional, in Romania sunt cele mai multe divoturi la 1000 casatorii. Mai vrei si alte exemple, imbecilule? Prima data trebuie EDUCATIE. Numai ca tu nemernicule confuzi educatia cu instruirea scolara. Ca asa te- a facut ma-ta traditional prost. Vai de capul vostru cu familia traditionala tip DRAGNEA!!! Exemplu bun pentru familai Traditionala. Celalalt ARMASAR Tariceanu este la a ZCINCEA SOTIE. Si asta legitim. Cu cate s-o fi culcat TRADITIONAL? Nu vedeti ca sunteti de rasul curcilor, de rasul lumii? Daca si-o trage TARICEANU cu toate nespalatele, nu si-o putea trage si cu un homosexual? Credeti ca gaura aia e mai curata decat cealalta? Unde-i valoarea morala mai imbecilule de la 12 septembrie 2018 10:42 ?

12 septembrie 2018 14:42

@12 septembrie 2018 13:54 Cum dracu crezi ca-i fufa aproape virgina? Fufele astea sunt fu-tu-te si-n urechi! Peste tot pe unde au o gaura au luat si-o sula.

12 septembrie 2018 14:24

Familia traditionala dupa Dragnea El - tap batran spre 60 de ani, la a doua incercare, ea - juna aproape virgina, nu mai mult de 23 ani.

12 septembrie 2018 13:54

Telu Un cuplu gay solicită CCR recunoaşterea căsătoriei, oficiată în Belgia "Relu Adrian Coman şi soţul său, cetăţeanul american Robert Clabourn Hamilton, au dat în judecată statul român în urma refuzului de a recunoaşte căsătoria lor oficiată în 2010 la Bruxelles.... Urmează ca, miercuri, CCR să se pronunţe. În cazul în care va decide că articolul 277 este neconstituţional, practic toate căsătoriile de acest fel încheiate în străinătate între un român şi o persoană de altă naţionalitate ar trebui recunoscute în România, scrie b1~Ziarul GANDUL-..... Chiar atat de falsa si oportunista e ?????

12 septembrie 2018 12:30

Și care sunt alea „valorile NEtradiționale”, mă boule! Ceea ce propunea sefa tineretului liberal din Suedia într-un proiect de lege prezentat parlamentului de la Stokholm, respectiv să fie declarat legal sexul între părinți și copii, sexul cu cadavre și sexul cu animale? Proclamarea celui de al treilea gen (cel incert sau nedefinit)? Dreptul băieților de a purta fustițe până la vârful daravelei și toace de măcar 11 cm? Dreptul „fetițelor” de a-și lăsa barbă și mustâți pentru a câștiga Eurovizionul? Dreptul generației „fulgilor de zăpadă” (dacă stii cumva ce-s ăștia, dar nu cred!) de a dărâma statuile personalităților istorice din trecut pencă nu și-au crescut odraslele în respectul ideilor New Age? Dreptul de a urma orbește ideile lui Soros, care, împreună cu tatăl său, au fost unelte naziste de triere a evreilor din Ungaria trimiși la Auschwitz? Dreptul idioților de a se droga cu orice le trece prin cap? De a da în cap oricui li se năzare? De a dărâma orice regulă socială sau instituție democratică? De a contesta orice valoare morală, artistică sau politica? Adică dreptul de a fi animal? Si ce alte valori netradiționale demne de a fi promovate mai vezi tu, mă cretinule?

12 septembrie 2018 10:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.