Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că Liviu Dragnea i-a propus să candideze la președinție în cazul în care el nu va putea din motive juridice.

Gabriela Firea face dezvăluiri uluitoarea. Aceasta a declarat că șeful PSD, Liviu Dragnea, iar fi propus să candideze la președinție în cazul în care el nu va putea, din cauza unor motive juridice. „Eu am avut mai multe discuții cu domnul Dragnea referitoare la acest subiect. Acum, dacă ne tot spunem și public anumite lucruri, sunt datoare românilor să fac anumite afirmații. Domnul Dragnea mi-a spus în câteva rânduri că, dacă domnia sa nu va putea candida din cauza unor motive juridice, eu sunt un prezidențiabil.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

@Datele problemei: Bine ca Dragnea nu-i partener al statului paralel. El era porcarul satului apoi a ajuns OSPATARUL statului paralel, aducand porci si pregatindu-i pe la casele conspirative ale comunismului transformatae in vile K1...Kp.

12 septembrie 2018 10:32

Adrian Sodomit Nastase, cel mai bogat francmason roman din toate timpurile Gheorghe Craioveanu, oricat ai posta mesaje fanatice in favoarea lui Dragnea, tot nu vreau sa te mai fut in cur. Esti incontinent.

11 septembrie 2018 21:50

Ion Iliescu Curve proaste, hoate si nesimtite = "femei" in politica!

11 septembrie 2018 21:24

Liviu Firea este o sorosista notorie. A fost deconspirata insa de Plesoianu

11 septembrie 2018 20:11

gica ,contra O tara nu poate avea rezultate pozitive daca este condusa de prosti Solutia este ocuparea tuturor functiilor de conducere prin CONCURS si puteri depline acordate acestora, FARA AVANTAJE DE ORICE FEL si LIMITAREA temporala a mandatului

11 septembrie 2018 17:51

Victor Marinescu Program de Guvernare PSD-ist ! Cacat...totul dictat pentru prostii care-i mai cred...Din 540 de creshe noi propuse sa se construiasca in program s-a construi doar una in intreaga tzara dupa 1 an si 10 luni....din 2400 de scoli cu WC in curte sau modificat 150 de bucatzi....Nici un spital nou construit....Auzi, se ocupa o Organizatzie NonGuvernamentala sa faca primul spital nou oncologic pentru copiii in Bucuresti... Se caca pe ei acum de modernizarea Centuri Capitalei si-s paseaza nerealizarile...E de rasul curcilor !...si de rasul PSD-istilor din pozitziile decizionale si care au bugetele pe mana...De rasul lui Dragnea, acest martzafoi impanat de minciuna si curvasareala....Razboinicul Neinfricat cu Statu Paralel...caruia i-i cara vin Opus One si-i taia si parlea porcul de Craciun...

11 septembrie 2018 15:36

Datele problemei: ca orice femeie căsătorită, ascultă de soț. Soțul, Pandele, este partener, în statul paralel, cu Becali (a fost și în piața Victoriei). Soțul, Pandele, a primit titlul de doctor în științe militare de la Mureșan (generalul care a tras cu tunul în Biblioteca Centrală Universitară). Acum, Mureșan este șeful Direcției ordine publică a primăriei capitalei și consilier militar al doamnei Firea (Pandele). Soția lui Mureșan a fost numită comandant la liceul militar Dimitrie Cantemir, acum este directorul Colegiului Național de Apărare. Speranța Cliseru, prefectul capitalei, a fost director economic la primăria Voluntari. Știe toate ingineriile financiare ale miliardarului Pandele.

11 septembrie 2018 15:26

Dorel Ne-am săturat de acest tip de politică !!!!!!! Cei din PSD au ”noroc” că nici cei din PNL nu sunt mai răsăriți, toți o apă și-un pământ. ”Stimați” politicieni, ne dorim o clasa politică sinceră, curată și de încredere ...... Dorim un partid și/sau oameni politici care să vină și să ne spună ce pot ei să facă, să ne expună planurile lor, să vorbească despre ei, nu despre ce, cum și cât fură alți politicieni. Lăsați națiunea Română să vă analizeze, să vă evalueze. Să nu aveți impresia că suntem slabi.

11 septembrie 2018 15:09

Politică ”dâmbovițeană” nu se lasă până nu-și ridica poalele în cap. la ce caracter are această MATRACUCĂ, ne putem așteptă ca și ...”Papa din Vatra Dornei i-a propus să facă sex oral”

11 septembrie 2018 15:00

Brian Swarran Femei in politica? Aia de se imbraca in draperii si se aseaza pe scaunul gazdei,nu vorbeste nici limba romana, Rizi, Udrea, Abramburica si acum clontoasa asta de firea. Numai proaste si curve.

11 septembrie 2018 14:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.