Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Există 70% şanse ca în această iarnă să se producă la nivel global un nou fenomen EL NINO, care va influenţa temperaturile şi vremea pe întreg mapamondul, avertizează Organizaţia Meteorologică Mondială. Deşi mai puţin intens ca în iarna 2015-2016, fenomenul îngrijorează prin apariţia sa la un interval de numai doi ani.

Ultimul El Niño a avut loc în iarna 2015-2016, iar efectele sale au avut impact asupra vremii la nivel global. Totuşi, cercetătorii nu se aşteaptă ca anul acesta, fenomenul să fie la fel de intens. Potrivit Organizaţiei Meteorologice Mondiale, schimbările climatice influenţează dinamica tradiţională a acestor fenomene.

Integral pe GândulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul W.EA.THE.R. Jesus Christ and Elijah Tishbite in white and red. VRE.M.EA. Mâinile verzi ale Lui Hristos si Elia. Datele dumneavoastră de vremea de pe planeta Pământ sunt precare.

13 septembrie 2018 4:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.