Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezentat de oamenii care conduc Televiziunea Română și de apropiații lor drept un mare succes, Festivalul „„Cerbul de Aur““ s-a dovedit a fi în linia TVR din ultimii ani, adică un proiect cel mult mediocru.

„Cerbul de Aur“ 2018 a fost cea mai slabă ediție din toate timpurile pentru cunoscutul festival desfășurat la Brașov. Nu este o apreciere care ține de gust, ci o concluzie seacă, bazată pe cifrele de audiență, consultate și de „România liberă“. Chiar dacă a ridicat TVR din mocirla în care se zbate de ani de zile, depășită uneori și de posturi de nișă ca Discovery sau Disney Channel, „Cerbul de Aur“ nu a fost nici pe departe un succes de audiență, așa cum l-au văzut șefii TVR și apropiații lor.

În niciuna dintre cele patru zile de festival TVR nu a reușit să sară de locul patru în topul televiziunilor, iar singura zi în care a avut un rating ceva mai mare a fost duminică, 2 septembrie, când au fost recitaluri de folclor. În această zi, TVR a depășit trei puncte de rating, apropiindu-se de locul 3, ocupat de Antena 1, cu puțin peste patru puncte.

Integral pe România LiberăComentarii

Didel Corect. Astia se priecep mai bine la emisiuni religioase si retro.

11 septembrie 2018 13:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.