Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu pot să mă abțin să nu scriu despre interviul lui Liviu Dragnea acordat colegului nostru Răzvan Dumitrescu. Pentru că a ezitat să îi pună probleme, interviul nu-l reprezintă pe jurnalist, chiar dacă rezultatul a fost un portret de mare fidelitate al politicianului Dragnea. Fiind îngăduitor cu invitatul, Răzvan Dumitrescu l-a lăsat pe președintele PSD să se dea în stambă. Adică să-și facă nestingherit rolul, să își construiască apariția așa cum și-o planificase la plecarea de acasă. Dar, mai ales, să nu spună nimic care l-ar putea incomoda sau ar putea aduce prejudicii partidului pe care-l conduce ca pe (era să scriu motoretă) o combină de recoltat interese. Căci PSD-ul este mare, se mișcă greoi și virează și mai greu decît și-ar putea imagina un dușman. Ceea ce înseamnă că orice inamic iute ca un iepure sau ca o vulpe poate provoca pagube de imagine greu de estimat.

În situația de mare tensiune generată de schimbarea de macaz a Gabrielei Firea, dar și de conflictul cu Klaus Iohannis și de ostilitățile cu societatea civilă, Liviu Dragnea a ales să înceapă plictisitor cu un inventar al succeselor. Nici la comuniști nu se petrecea altfel, semn că Liviu Dragnea funcționează cu o gîndire așezată pe șinele încă puternice ale gîndirii de stînga. Legi și proiecte, majorări de pensii și bugete, majorări de salarii și de alocări de la buget, toate inventariate pentru electoratul propriu și pentru avertizat susținătorii opoziției.

Integral pe CotidianulComentarii

Istvan Taberele pro-SUA si pro-tandemul Germania-Rusia s-au incaierat....... O sa vedem deznodamantul...... Speram sa castige tabara pro-SUA!

11 septembrie 2018 12:56

Vasile Mircescu In acelasi timp cat Dragnea se dezvinovatzea la Antena3 caci bineintzeles aldea Gadea, Ciuvica si altzi ziarist platitzi pe filiera Dragnea pe PFA ca consultantzi in Public Comunication (ca asa este "cool"...adica o spaga neimpozitata...) ne manipulau ca este falsificata...La televiziunea B1 Ponta arata poza in original si o a 2-a cand Coldea servea un pahar de vin Opus One de 3000 lei (cat trei pensii medii la amaratzii din tzara) pe care Dragnea le aducea sa-l scape Coldea de dosarele penale...si cica ar mai exita poze la Ghitza cu Dragnea la parlitul porcului de Craciun...Ca de aceea nu se zbate Ministrul Justitziei sa-l aduca-n tzara de la Belgrad...dar prevad ca vom vedea si din pozele lui Ghitza...oricum Ponta a mai pastrat pentru..."la razboiu" ca Agamitza Dandanache...Si uite cum Dragnea s-a mai facut odata de ras !... Marele Razboinic cu Statu Paralel. ?!?....Sa mori de ras, nu alta !....

10 septembrie 2018 23:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.