Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezenţa trupelor ruse pe teritoriul Republicii Moldova este un pericol pentru ţara noastră, iar dotarea armatei şi bugetul mic sunt provocări majore pentru armata naţională, este de părere ministrul apărării al Republicii Moldova, Eugen Sturza, relatează Agerpres.

Sturza a declarat, în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova, că Republica Moldova trebuie sa participe la asigurarea securităţii internaţionale şi că are nevoie de militari de carieră, bine pregătiţi.

Integral pe România LiberăComentarii

Oltean pentru "moldoveanul@oltean" - Amestecul continuu in politica interna este o agresiune psihica, adica tot un fel agresine. pentru "ariciul" - si Romania se declara independenta (desi a fost tarata in NATO, fara acceptul majoritatii romanilor), totusi, in tara noastra exista prezenta permanenta de avioane si rachete + personalul aferent strain. S-a schimbat jugul sovietic cu jgul NATO. Ca atare, nici vorba de "independenta".

5 septembrie 2018 11:29

ariciul Io cred ca republica moldova dupa atatia ani de rusificare in care se vorbeste mai mult rusa decat moldoveneasca,Sa se hotarasca odata ce vor sa fie si sa uite sintagma,pleaca ai nostri vin ai nostri.Ei trebuie sa fie ei si tare ma tem ca ruptura este prea mare si prea lunga in timp ,ca sa mai faci unire ....cu cine?Daca e republica independenta ce ,cauta trupele rusesti acolo?Sa asigure independenta?Haaaiii ca-mi vini sa ma ches pi pres.

5 septembrie 2018 9:37

moldoveanul@oltean Esti imbecil? Romania a agresat Moldova? Fute-ai pe ma-ta de oltean imputit!

4 septembrie 2018 15:42

Oltean Dar politica agresiva a Romaniei ?

4 septembrie 2018 13:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.