Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nici chiar în Statele Unite, cea mai mare economie a lumii, nu merg câinii cu covrigi în coadă. Ultimele studii arată că aproape jumătate dintre americani nu reuşesc să îşi plătească nevoile de bază, precum alimentele sau utilităţile. Şi este o problemă care ne-am fi aşteptat să fie răspândită printre cetăţenii săraci, însă chiar şi gospodăriile din clasa de mijloc se confruntă cu aceleaşi dificultăţi financiare.

În ciuda creşterii economice puternice şi a faptului că locurile de muncă din Statele Unite sunt ocupate aproape la capacitate maximă, patru din 10 americani încă se luptă să îşi satisfacă nevoile de bază. Sunt aproape 51 de milioane de gospodării care nu câștigă suficient pentru a-și permite locuințe, alimente, îngrijire medicală, transport sau chiar un telefon mobil.

Integral pe Digi24Comentarii

Ramses cel mare inventatorul casei oricare ar fi ea Gospodaria si casa sunt inventia nui fraon Egiptean pe nume Ramses cel mare si care nu a inventat altceva decat templul din Luxor.O casa ieftina pe care sa ti-o ingrijesti singur ii deranjeaza pe vecini si depinde de utilitatile administrate la comun de Primarie.Pe de alta parte exista asa zisii oameni bogati care si ei depind in masura mai mare de ceilalti si platesc mult pentru lucruri ciudate care se intorc cu profit mare deoarece sant in numele unei comunitati , tot in buzunarele lor , dupa care sunt platite din nou pret foarte mare de ei si la preturi mici de ceilalti.La noi cei care istoric erau bogati au disparut in urma evenimentelor WWI , revolutia bolsevica , WWII.Din acasta cauza coagularea initiativelor este greoaie si chiar fara sens;ce conteaza ca casa are 10 etaje , 4 sou chiar numai parter de vreme ce te odihnesti te feresti de frig si cald.La cei bogai se creaza dorinta tuturor de a avea 1000 de camere pentru a nu fi reperat si iradiat pentru unde masice.De asta oricat s-r incercat diversificarea marfa avea doar valoare de intrebuintare restul intrand la categoria exploatrii omului de catre om sau a OMU-lui , omul de harta de pe harta care merge cu pas de gasca , are peruca alba in cap si gura plina de apa de "baltica".

30 august 2018 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.