Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberalii au depus miercuri la Biroul Permanent al Camerei Deputaților o adresă prin care solicită ca în cadrul ”orei prim-ministrului”, în prima ședință de plen a Camerei să vină Viorica Dăncilă pentru a da explicații cu privire la reprimarea violentă a mitingului din 10 august.

”Această sesiune parlamentară este obligatoriu să înceapă cu audierea primului ministru (…) Viorica Dăncilă trebuie sa dea explicații despre reprimarea protestelor și violențele Jandarmeriei împotriva protestatarilor pașnici din 10 august. O provocăm pe dna prim ministru să vină în fața Parlamentului să asume, conform Legii răspunderii ministeriale, adevărul. Iar dacă citește textele și minciunile altora, să-și asume acest lucru. Dar, îi atragem atenția că a minți în plenul Parlamentului este o faptă penală, conform Legii răspunderii ministeriale (…) Ce are de spus premierul României despre cea mai violentă intervenție a forțelor de ordine de la momentul mineriadelor încoace?!”, a declarat liderul deputaților liberali, Raluca Turcan.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.