Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

SRI a răspuns solicitării DIICOT, în dosarul de înaltă trădare al Vioricăi Dăncilă, deschis după plângerea făcută de liderul PNL Ludovic Orban. Solicitarea a fost făcută în luna iunie.

În plângere se vorbea despre un incident de securitate, de divulgarea unor secrete, în scandalul mutării sediului ambasadei României în Israel.

În acest răspuns se spune că nu a fost un incident de securitate și nici nu au fost divulgate secrete care să pericliteze securitatea națională.


Comentarii

Lica....ne - samadau` Va ...urma contra- denuntul PSD ? Pt denunt calomnios ?

22 august 2018 17:03

Băă, credeți că Orbetele a făcut denunțul de capul său?! În spatele său se afla unul Orbannis, zis și Geacă Roșie, care cerea dimineața, la prțnz și seara demisia Veoricăi pentru a-și instala el „gubiernul său”. Iar acel gubiern musai să-i facă lună de lună cintezoiului nerăbdător Geacă Roșie și serviciilor secretoase rectificare bugetară pozitivă. Până la urmă a încercat și metoda cu „au trebuit să moară oameni” pentru ca Veorica să plece, dar, ghinion, dintre mămăligile alea de protestanți „pașnici” nu s-a găsit nici măcar unul să se sacrifice pentru cauză, iar jandarmii n-au fost nici în stare să provoace cuiva vreo moarte eroică. Nici amărâtul ăla muribund din Teleormanul balaurului cu 7 capete, pe nume Dragnea Liviu, n-a avut bunul simț să moară în Piața Victoriei. Până și Orbetele din fruntea lăbărarilor naționali n-a catadixit să vină în Piață, precum cei din Uniunea Sceleraților Nationali (USR) și să se jertfească pentru his master fuhrer Klaus!

22 august 2018 0:29

v Ma intreb, oare cine face un denunt care se dovedeste neintemeiat, nu pateste nimic? Asta este justitie care nu trebuie schimbata?

21 august 2018 23:44

FIȚU Mă, Ludovice, tot fraier ai rămas, cu evoluție spre individ idiot. Bravos!

21 august 2018 23:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.