Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Darius Vâlcov continuă seria declarațiilor controversate și afirmă, într-un interviu, că există informații „pe surse” potrivit cărora Gazprom „este posibil să fie acționar majoritar în OMV” și, în acest fel, „este o posibilitate mare ca gazul românesc să ajungă în mâinile rușilor”. Tot în acest interviu live publicat de site-ul DCnews, Vâlcov se declară nemulțumit de faptul că „Exxon are baza în Bahamas și noi nu putem verifica acolo, pentru că nu avem schimb de informații cu Bahamas”.

Cele două companii sunt principalii actori în proiectul exploatării de petrol și gaze din Marea Neagra.

Vâlcov a spus, potrivit agenției Mediafax, că statul român nu mai acceptă „un șantaj” și că nu este corect ca numai OMV să câștige din Legea off-shore, acuzându-l și pe președintele Klaus Iohannis că le ține partea austriecilor, scrie Mediafax.

Integral pe HotnewsComentarii

Adrian Sodomit Nastase, membru in aristocratia masoneriei As fute-n cur postac psd, dar nu pe v. Are paduchi.

22 august 2018 14:34

Ionescu Victor Curios este atunci cand Cancelerul Austriei este foarte nervos ca ziaristi de la postul TV de stat austriac au fost batutzi de jandarmi in 10-11 August si membri din partidul din guvernarea acestui stat vor sa propuna scoatera PSD-ului din Grupul European Socialist...atunci se trezeste Valcov sa atace OMV bineintzeles la indicatziile lui Dragnea...Dar cand PSD-istul Adrian Nastase a vandut Petromul cu tot cu rezervele de hidrocarburi nu se stia ca sunt rusii in spatele OMV-ului ???...Si nici cand pe vremea PSD-istului (pe atunci) Ponta s-a dat in explorare zona respectiva catre EXXON-OMV nu se stia ca Gazpromul este in spatele OMV-ului...Povestea asta e ca cea cu "vulpea cu srugurii ca-s acrii", Exxon-OMV ne dau flit cu investitzia de explorare in acea zona (unde s-a descoperit punga de gaze, care se zice ca ar fi destul de consistenta chiar daca e la adancime apei foarte mare)...si ca alde Dragnea n-au stiut sa negocieze pentru investitzia in exploatare si ramanem cu buza umflata...Vine Valcov si ne spune "ca's strugurii acri"...Si vezi D-nule Valcov ca Madam Dancila s-ar putea sa nu-i placa cele afirmate ca OMV-Petrom tocmai i-a marit nesimtzit de mult salariul lui barbate-su...dar se pare ca dansa ar fi pe forashul lui Dragnea...

21 august 2018 21:00

Vasile va tulburati electoratul , tocmai cand batranetul era bucuros ca revin rusii acum va dati contra?

21 august 2018 18:22

uf, o mică completare! Iar ca pastila să se înțepenească în gâtul COANEI EVROPA ... Restul e mișto, vorba muiștilor.

21 august 2018 18:03

Deci OMV este cel ce l-a invitat pe Putin la nunta calului feminin de 48 de ani ce este șefa diplomație Oestereich-ului!!! Așa mai înțeleg și eu de ce i-au ausculta graff-ii vienezi cu noduri ăn gât pe cazacii lui Putin cântându-le, în loc de orație de nuntă, celebrul imn ȘIROKA STRANA MAIA RADNAIA !!! Iar ca pastila să se înțepenească în gâtul, Putin și câtăreții săi au plecat peste puțin timp la Berlin să-i cânte și Merckeloaiei Prohodul ortodox !!!

21 august 2018 17:59

pe surse Valkov agent al Federatiei Ruse

21 august 2018 14:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.