Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consilierii generali ai Capitalei vor dezbate în şedinţa de joi un proiect care vizează realizarea unui complex alcătuit din bancă de alimente, cantină şi centru de formare profesională, valoarea totală a investiţiei fiind de 72,4 milioane lei, fără TVA. 

Mai exact, vor fi supuşi aprobării indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii "Bancă de alimente, cantină socială, centru de asistenţă pentru mamă şi copil şi reintegrare socio-profesională", care urmează să fie înfiinţat în complexul de clădiri situate pe aleea George Stanciu 2-6 şi str. Mihail Sebastian nr. 134-136, cu o suprafaţă de 6.380 mp. 

"Am considerat necesară această iniţiativă pentru că municipiul Bucureşti este singura capitală europeană care nu are o astfel de bancă de alimente care să răspundă nevoii de hrană a copiilor şi adulţilor provenind din familii defavorizate", se arată în expunerea de motive, semnată de primarul general Gabriela Firea. 

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

v D-na Firea faceti de acesti bani o parte din artera ocolotoare a Bucurestiului. O fi importante si aceste ajutoare pt cei nevoiasi, care majoritatea sint puturosi de generatii si sint o minoritate, pe cind circulatia ocolitoare este folosita de multi oameni, iar realizarea ei ar duce la cistiguri, de timp, bani, piese de schim, etc.

21 august 2018 15:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.