Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prestaţie criticată pentru Madonna la premiile MTV. Celebra artistă a fost chemată să îi aducă un omagiu Arethei Franklin, însă discursul ales nu a fost cel mai potrivit, consideră criticii. Şi asta pentru că Madonna a vorbit mai mult despre ea.

„După ani în care m-am zbătut fără un ban în buzunar, m-am decis să merg la audiţii pentru un musical. Din fericire, unul dintre albumele mele favorite era Lady Soul de Aretha Franklin. Am exclamat: You Make Me Feel. Nu ştiam cine sunt, nu ştiam ce să spun. Nu ştiu ce mi-a venit. Pur şi simplu am venit spre marginea scenei şi am început să cânt. Ea m-a călăuzit spre ceea ce sunt azi şi ştiu că i-a influenţat pe mulţi dintre cei care sunt în această încăpere. Vreau să îţi mulţumesc Aretha pentru că ne-ai dat forţă. Respect. Trăiască regina!” a povestit Madonna. 

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.