Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PMP, Eugen Tomac, îi transmite lui Darius Vâlcov că, până a vorbi subiectul trădării naționale, este indicat să discutăm "despre cum a devalizat PSD, timp de 28 de ani, România", transmite Mediafax. Consilierul premierului a spus că cine vrea să modifice Legea offshore ar trebui judecat pentru trădare de țară.

"PSD, trădare, dar să o știm și noi! Domnule Vâlcov, hai să vorbim despre trădare națională. Să vorbim despre cum a devalizat PSD, timp de 28 de ani, România. Despre cum a deturnat soarta acestei țări și a amanetat-o, pe termen nelimitat, unor grupuri de interese străine care nu au nimic in comun cu România. Despre manipularea ordinară a lui Ion Iliescu ” Noi nu ne vindem țara”, pe când Adrian Năstase a vândut resursele de gaze și petrol, unui grup care este puternic legat de Rusia", a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, într-o postare marți pe Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

Titi Tomac-ule, vezi ca ai schelete in dulap... Basescu al tau idol, a fost in Guvernul FSN-1990-1992 si in guvernul Ciorbea 1996-2000 cu alti elucubratzi pe langa el.... Las-o moale! Din PSD au plecat si Basescu si altii... Din pacate la noi Comunismul nu a disparut si nici nu a fost scos din instititutiile publice. Si nu intamplator! Marii comunisti si securisti - personal sau prin loazele si amantele lor, ne invata azi democratia... :):):)

21 august 2018 15:55

NANA Conventia Democratica = 4 ani + 12 ani PDL Basescu = 16 ani Romania condusa de "dreptaci". Deci, sunt 12 ani = PSD stangaci. Ce binefacere au adus "dreptacii" ?! Bai, Tomace, nu prostiti voi pe romani, s-au desteptat si cunosc ce va poate pielea, la gusterii care au pus curbe de sacrificiu pe Popor.

21 august 2018 15:22

@CETATEAN CIURUIT - ai perfecta dreptate, lista este corecta. Dar nu trebuie sa albesti pe cine nu trebuie. Banditi sunt in toate partidele. Spun doar in singur cuvant - BECHTEL.

21 august 2018 11:30

CETATEAN CIURUIT Bai, Tolomac, daca taceai, filozof ramaneai ! Devalizarea Tarii a comis-o seful tau, cunoscut si porecla de Javra Ordinara iesi afara din Tara, adica Basescu. Afacerile clocite de infractorul tau de sef - MICROSOFT, ALRO Slatina, ANRP - prin care Javra si ciracii au transferat sute milioane Euro in conturi straine, Udrea Nutzi cu milioane Euro depuse in banci Panama, Videanu apt de scaunul electric, Boc sluga retardata cu afacerile din Cluj a distrus orasul, etc. Guvernul PDL Basescu a lasat Bugetul sleit, si ilegalitati administrative, care nu mai pot fi descalcite, decat de plutonul de executie. Bai, Tolomacule.....

21 august 2018 11:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.