Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scăpată de grija cupelor europene, Craiova s-a întors la obiectivele interne, unele deloc uşor de îndeplinit, după cum s-au prezentat băieţii lui Mangia în startul de sezon. Acasă, publicul e un mare atu, dar terenul este un handicap permanent. În iarnă s-a rupt, vara e nisipos, mai bun pentru întins şezlonguri decât pentru băgat alunecări.

Înainte de a încuraja echipa, galeria Universităţii a ţinut să atragă atenţia, printr-o coregrafie, asupra pericolului reprezentat de centrala nucleară de la Kozlodui şi de megadepozitul de deşeuri radioactive, aflate la mai puţin de 100 de kilometri de Bănie. „Kozlodui – a future Cernobâl” scria pe pânza ultraşilor, interzisă de jandarmi la meciul din Europa League cu Leipzig.

În ziua în care s-au comemorat 5 ani de la dispariţia căpitanului de legendă al Craiovei Maxima, Costică Ştefănescu, banderola Ştiinţei a fost purtată de Alex Mitriţă, recuperat in extremis după o accidentare de care Mangia s-a temut teribil: „ar fi o mare problemă”. Florin Gardoş a revenit în primul 11, după ce a ratat dubla cu Leipzig din cauza formei slabe. Chiajna a descins în premieră pe noul „Ion Oblemenco”, după ce le făcuse zile fripte oltenilor atât pe „Extensiv”, cât şi la Severin. Şi situaţia nu părea să fie alta nici de această dată, după ce ghanezul Donkor şi-a lăsat coechipierii în inferioritate când a pus prea mult zel la o minge pe care şi-a prelungit-o în Andrei Marc. Şi dacă tot se plânsese Mangia că echipa a fost sleită de meciurile cu nemţii, acum trebuia să facă faţă Chiajnei aproape tot meciul cu un om în minus. Craiova nu şi-a permis însă să facă pasul în spate, în condiţiile în care 15.000 de fani îi cer să atace şi în efectiv minim, iar Burlacu a avut o o şansă de a deschide scorul. Ilfovenii puteau intra la vestiar şi cu avantaj pe tabelă, dacă Pigliacelli nu era pe post de Spiderman la lovitura de cap a lui Guessan Ghislain.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.