Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Episodul jafurilor de la Sineşti se repetă la Ţăndărei: o familie cu doi copii, din Galaţi, care se întorcea de la mare, a trăit clipe de groază, după ce mai multe maşini au încercat să o blocheze în trafic. Oamenii au apelat 112, dar nimeni nu le-a venit în ajutor.

„Siguranţă şi încredere“ este un slogan din ce în ce mai străin Poliţiei Române, care dovedeşte din nou că nu poate să asigure protecţia cetăţenilor, nici după ce jafurile la drumul mare de pe E85 din zona pădurii de la Sineşti au ieşit la iveală.

Integral pe AdevărulComentarii

Stan Pățitul Cum să intervină? Trebuiesc premiați și în acest caz. Orele suplimentare să se plătească triplu, chiar dacă se fac prin cârciumi sau la curve. Sindicaliștii - gură mare pe sticlă - să ceară imediat premierea celor care nu fac nimic sau atunci când fac strâng probe în favoarea hoților și tărăgănează dosarele până la prescriere. E drept ? Câteodată îi mai ajută și Parchetul, iar în ultimă instanță, instanța.

21 august 2018 9:01

zustinem pizideu! pai militistii, impreuna cu jandarii, au devenit bratul inarmat al pizideului. adicatelea s-au dat pe fata cu hotii, talharii, criminalii, violatorii. de aparat doar pe zdragnea si gasca lui de puscariasi condamnati , in rest pulane si gaze. traiasca republica teleormaneana zdragnea in frunte cu mult prea condamnatul. vivat! vivat! vivat!

21 august 2018 0:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.