Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociația Evoluție în Instituție, fondată de Cristian Dide, arată într-un comunicat de presă că PSD și ALDE răspândesc ”informații false” și că mitingul diasporei din 10 august a avut un organizator legal, și anume Alexandru Dan Baban-Neacșu.

”Protestul din data de 10 august a avut un organizator, așa cum prevede legea 60/1991 (Alexandru Dan Baban-Neacșu) . În data de 14 iunie, Primăria Generală a Municipiului București a primit prin fax „o declarație prealabilă„, după modelul tip care se regăsește în anexa 1 din legea menționată mai sus. Conform art. 12 alin. 1 din aceeași lege, organizatorul are obligația de a transmite această declarație cu cel puțin 3 zile înaintea datei de desfășurare a evenimentului. Atât timp cât nu a intervenit nici un act administrativ care să interzică adunarea publică, sau retragerea declarației de către sus-numitul Alexandru Dan Baban-Neacșu, aceasta este legală și are organizator”, arată comunicatul citat.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.