Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Introducerea voucherelor de vacanță a revoluționat piața turistică din România. Peste 60% dintre cererile înregistrate de site-ul de rezervări turistice HotelGuru.ro fac referire la achitarea călătoriilor cu vouchere de vacanță.
Voucherele de vacanță au fost oferite în această primăvară angajaților în instituțiile statului. Valoarea cumulată a voucherelor primite de un angajat este de 1450 lei. Acestea pot fi folosite pentru a achita cazarea, masa sau transportul pentru o vacanță în România.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Voucherele de vacanta in forma actuala O mare prosteala, care a dus la scumpiri nejustificate ale serviciilor turistice in Romania. Scoateti voucherele si introduceti decontarea serviciilor turistice in limita sumei de X lei (asa omul plateste din banii lui, dupa care i se ramburseaza banii la intoarcerea din concediu)! In felul asta nu se vor mai arunca hotelierii pe voucheristi, ca lupii pe miel.

20 august 2018 15:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.