Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În psihanaliză, un act ratat reprezintă o eroare de vorbire ori de acțiune atribuite interferenței cu un gând sau o dorință inconștientă, reprimată. „Legea NU se aplică în mod egal (pauză) ... se aplică în mod egal jandarmilor, persoanelor violente şi celor care au instigat la astfel de acţiuni”, a spus duminică ministrul de Interne, Carmen Dan atunci când a prezentat versiunea autorităților asupra mitingului de pe 10 august. Mica greșeală de exprimare constând într-un cuvânt scurt, „NU”, intercalat într-un enunț despre egalitatea în fața legii lasă să transpară, de fapt, felul în care autoritățile române percep relația cu cetățenii.

Într-o declarație de presă la finalul căreia a plecat în grabă, fără a răspunde la întrebările jurnaliștilor, Carmen Dan și-a cerut scuze „tuturor acelora care au avut de suferit în urma violențelor fie civili sau jandarmi” și a prezentat fragmente dintr-un raport de 90 de pagini, pe care l-a clasificat drept „secret de serviciu”. Potrivit acestuia, în timpul mitingului diasporei, sute de manifestanți, poate chiar o mie, au comis violențe. Însă de partea jandarmilor, până acum, în cadrul verificărilor interne, care presupun vizionarea a 2 TB de imagini filmate, s-au constatat doar „cinci situaţii susceptibile de comitere de abuzuri împotriva unor persoane nevinovate”.

Integral pe RepublicaComentarii

a lu` pigus Aviz amatorilor : Marius Ivanescu & Ion Pop & alti Ioni postaci, sunt tori unu` si acelasi ! R.Turcescu !!! Nici nu-l salut ! Alupigus !

21 august 2018 11:21

Vasile Mircescu @Gheorghe Craioveanu...Cand tu partid prin liderii tai aduci in Piatza Victoriei si vagabonzii galeriilor de fotbal (Dinamo=Fratzii Negoitza, Primar PSD Sector 3, Rapid=Primar Sector 1, CS Steaua (Div.4)=Ministrul Apararii Natzionale Fifor, CS Voluntari=Primarul Pandele, sotzul lui Firea, CSU Craiova, reinfiintzata cand Madam Olgutza Vasilescu era Primaritza Craiovei) si eventual mai invitzi si borfasi de peste Prut prin filiera Plahotniuc....Iar tot tu,Dragnea lider de PSD (ajutat de Carmen Dan si Sperantza Cliseru) premeditezi si ordoni la MAI planul de lupta pe care-l realizezi cu Jandarmeria Romana (jandarmi pe care-i pregatesti psihic si moral in zilele dinainte sa se comporte ca niste brute)...Inseamna ca esti un criminal si trebuie sa platesti...de aceea se preocupa numai sa stearga urmele, PSD-istii lui Dragnea au refuzat sa faca Comisie Parlamentara, au pus Inspectzia Judiciara sa calareasca Procurorii Militari si-i vor rupe gatu si Procurorului General Lazar...Acest partid PSD-st urat din toata fiintza de tot mai multzi romani si gratulat cu sloganul MUIE PSD...Cine striga sau inscriptzioneaza tricoul cu acest slogan uraste de moarte acest partid...si bine face...

21 august 2018 8:27

muie Dragnea si Psd sa il fut in gura pe Harabagiu care se scrie cu nume fals Ghe Craioveanu asta e nr lui de tel 0040/744435926,,,pacat ca nu ii pot pune poza,,,

20 august 2018 23:38

@@ Da, nea inginerule. Am verificat și ai dreptate. A fost la aeroport. Felicitări pentru bună memorie! Chestia e că întâmplarea s-a petrecu în cadrul ceremoniei oficiale de primire și tot mitocânie rămâne. Un tip educat putea să găsească o solluție elegantă a sitației respective. Apreciezi și sictirul de la sfârșitul postării tale. Mă mir că n-ai găsit o înjurătură mai vârtoasă, așa! Sau poate o rafală. Sictirul e cam slăbuț pentru un maestru ca tine!

20 august 2018 21:32

@ 20 august 2018 13:54 Măi nenea Răspândacule PSD, nu mai minți aiurea! Paltonul aruncat și întâmplarea cu pricina au avut loc pe aeroportul din Paris. Ce elan tineresc muncitoresc revoluționar ai nene în vărsarea lăturilor tale infecte, ești de admirat în sensul rău al cuvântului! Hai sictir!

20 august 2018 20:16

Ion Georgescu Domnule, aceasta femeie Carmen Dan minte fara sa clipeasca...Oricine a facut armata din tzara asta stie ca nu-si ia nimeni raspunderea la un nivel asa de represiv sa nu se acopere de aprobari si ordine venite de la superiori...pe cine prostesti tu ca Directzia Generala a Jandarmeriei Capitalei ar fi premeditat si ordonat masacrul din 10-11 August...Chiar daca au gazat dinainte au avut semnatura Prefectului Capitalei, Sperantza Cliseru si ordinul a fost dat de Dragnea de la Scrovistea transmis prin Minustrul de Interne, tu adica...Carmen Dan...Cum credetzi voi PSD-istii ca totzi din tzara asta sunt prosti?...Prima coferintza de presa a Jandarmeriei a fost cu fluturarea Ordinului de Lupta parasemnat de Prefecta Capitalei...alta javra ce observa pe geam de la guvern ca-n piatza sunt batrani, femei, tineri si copiii...Ce le vetzi spune copiilor vostri acasa cand la scoala altzi copiii gazatzi in Piatza Victoriei i-i vor intreba:"De ce ma-ta a dat acest ordin criminal?"...Ce nu realizeaza Madam Carmen Dan, sluga asta a lui Dragnea ca multzi din popor au inceput sa urasca PSD-ul asta din totzi rarunchii...si de aceea i-l aclameaza cu binecunoscutul mesaj: MUIE PSD

20 august 2018 16:23

I-auzi brâul pe ce chestie își construiește răhățica asta de jurnalistă harticolul!!! Pe faptul că ministra (PESEDITĂ, desigur, că la PSD s-a răsturnat carul cu greșeli gramaticale) a omis inițial vocabula NU din enunț și s-a corectat imediat, semn că femeia gândea totuși corect ce avea de comunicat și a corectat imediat ce era de corectat. În schimb, președintele Iohannis nu înțelege nici în zilele noastre ce grozăvie a scos pe rât când a spus că Ponta a demisionat prea târziu și că „au trebuit (corect era „a trebuit”, dar nu asta e grozăvia!) să moară oameni pentru asta”!!! La fel chestia cu „dictatura majorității”, care nu e bună, sau sentința din justiție în problema casei sediu de bancă, perla avuției sale, care „nu e bună” și îl „nemulțumește”. La fel și sensul acelui „ghinion” aruncat cinic către confrații săi de breaslă din învățământ, ca și paltonul aruncat ciocoiește pe capota mașinii în curtea Palatului Elisee din Paris. Cretinii se uită cu lupa la paiul din ochii PSD-lui, dar nu văd bârnele din ochiul idolului lor pe post de elefant în sufrageria plină de porțelanuri a regilor României!

20 august 2018 13:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.