Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 200 de artişti ai imaginii, formelor, culorii şi mişcării au fost prezenţi duminică seară, în grădina complexului turistic Frontiera din Vama Veche, la deschiderea celei de-a IX-a ediţii a Festivalului Internaţional de Arte Vizuale VSLO, organizat de Asociaţia Visual Arts.

Directorul festivalului, Cătălin Rudolf, a declarat, pentru Agerpres, că ediţia din acest an cuprinde workshopuri şi ateliere de fotografie, de film, de pictură şi sculptură, teatru şi muzică, vernisaje şi proiecţii de filme, expoziţii de fotografie şi artă.

"Vor fi 13 lectori care vor susţine workshopurile şi cursurile teoretice despre film şi producţia de scurt metraje şi seminariile de artă fotografică şi film, printre care avem şapte specialişti din străinătate. De asemenea, pe parcursul celor şase zile vor fi inaugurate şase expoziţii de fotografie, un vernisaj de pictură şi o expoziţie de sculptură cu lucrările realizate de participanţi în piatră de mare", a spus Cătălin Rudolf.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.