Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, luni, că niciun procuror nu s-a înscris până acum să ocupe funcţia de şef al Direcției Naționale Anticorupție.

Tudorel Toader aşteaptă până vineri să vadă dacă acum va avea de ales dintre mai mulţi candidaţi.

„M-am interesat de la Direcția de Resurse Umane. În clipa asta nu este niciun candidat înscris. Sunt convins că vor fi”, a spus Tudorel Toader.

Ministerul Justiţiei a demarat o nouă selecţie pentru propunerea de numire în funcţia vacantă de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit MJ, noua procedură se va desfăşura în perioada 6 august - 6 septembrie. Candidaţii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până la data de 24 august inclusiv.

Ministerul Justiției a mai organizat și în perioada 09 – 27.07.2018 procedura de selecție a procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție. Însă, pe data de 27 iulie, Tudorel Toader a anunţat că au fost respinse cele patru candidaturi depuse pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, urmând ca procedura de selecţie să fie reluată.


Comentarii

E cam greu de găsit un servitor sau o slugă umilă a PSD-lui pentru funcția asta, nu-i așa? Bubosul ăsta care e ministrul justiție lui Pește prăjit o să caute și-n găozul lui Dragnea până va găsi neomul potrivit pentru funcția asta care din moment ce nu e ocupată, toată instituția e inutilă. O să-i dea muie străinătatea dar și UE atât lui Dragnea cât și acestui iobag al nejustiției PSD, acest bubos infantil ciumat.

20 august 2018 19:43

E cam greu de găsit un servitor sau o slugă umilă a PSD-lui pentru funcția asta, nu-i așa? Bubosul ăsta care e ministrul justiție lui Pește prăjit o să caute și-n găozul lui Dragnea până va găsi neomul potrivit pentru funcția asta care din moment ce nu e opcupată, toată instituția e inutilă. O să-i dea muie străinătatea dar și UE atât lui Dragnea cât și acestui iobag al nejustiției PSD, acest bubos infantil ciumat.

20 august 2018 19:42

Oltean Tudorel a castigat ! Nu mai este DNA functional ! Soarecii pot sa joce pe masa, niet pisica !

20 august 2018 18:53

v D-le Toader cred ca "v-ati convins" ca nu poate fi inlocuita Chiovesoaica cu nimeni. Se pare ca inca are mare putere, incit nici unuia nu-i vine sa candideze pe functia ei. Asta ca Ghiolbanis cred ca este foarte razbunatoare.

20 august 2018 16:20

Nae Nu s-au inscris pentru ca mai sunt procurori cu verticalitate care nu vor sa faca jocul penalilor.

20 august 2018 11:28

Sandu Ne credem culti ,moderni si europeni ? Citind postarile constatam ca suntem RUSINEA OMENIREI. Odata o femee in varsta spunea: DACA AR FI OMENIE CATA OMENIRE ,AM TRAI MAI BINE

20 august 2018 11:27

Muie Dragnea si penalilor Psd pt ce vrei sa se inscrie moldovean imputit ca si asa vrei sa puneti un om al Psd-ului -alde sa ii scape pe penali de dosare.

20 august 2018 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.